Soittolinja

Asiakaslähtöiset ja tehokkaat ratkaisut

Soittolinja on innovatiivinen soitto- ja puhejärjestelmiä tuottava kasvuyritys. Olemme Suomen yksi johtavista soittojärjestelmätoimittajista, matkalla Euroopan parhaimmaksi palveluntarjoajaksi.

Yrityksestämme

Olemme kotimainen ohjelmistoyritys, alamme edelläkävijä, isolla visiolla. Vahvan asemamme taustalla on rautaiset ammattilaiset ja kyky kuunnella asiakkaitamme. Monet palveluntarjoajat tuottavat itseään palvelevia järjestelmiä, jotka aiheuttavat enemmän työtä kuin tehokkuutta. Me Soittolinjalla pyrimme ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmat mutkattomasti ja tarjoamaan työarkeen helppoutta ja uusia ratkaisuja.

Mihin olemme menossa

Tavoitteemme on tuottaa markkinoiden ratkaisukeskeisin soittojärjestelmä- ja vaihdepalvelu-kokonaisuus kaiken kokoisille yrityksille. Markkinat sekä tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja Soittolinjan vahvuudet pohjautuvatkin markkinoiden kehitys- ja muutosvirran seuraamiseen, sekä muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin reagoimiseen nopeasti ja tehokkaasti. Emme halua vain vastata kysyntään vaan haluamme luoda palveluita, jotka ylittävät odotukset. Toimintatapamme ja strategiamme ovat pitkäjänteisiä ja katseemme on pitkällä tulevaisuudessa. Näemme itsemme suunnannäyttäjänä myös kymmenen vuoden päästä, kehityksen kärjessä.

Ihmiset

Yrityksemme on startup-henkinen ja olemme kaikki mukana kehittämässä yhdessä Soittolinjan palvelukokonaisuutta. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja haluamme, että jokainen tuntee itsensä arvostetuksi. Jokainen tiimin jäsen pääsee hyödyntämään vahvuuksiaan ja tuomaan oman työpanoksensa tiimin jokapäiväisessä toiminnassa.

Sijainti

Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa, helppojen kulkuyhteyksien päässä ja aivan Helsingin keskustan tuntumassa.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kerromme mielellämme lisää ja esittelemme Soittolinjaa myös yrityksessänne paikan päällä. Ota yhteyttä ja sovitaan sopiva aika.

Jouko Koskinen

Jouko Koskinen

Toimitusjohtaja

045 7750 3366


Soittolinja Oy

Itälahdenkatu 22 A, 00210 Helsinki

Y 2912603-7